• CONT
  • Niciun produs în coș.

Despre alăptare cu dr. Ilinca Tranulis

DE CE ESTE IMPORTANTĂ ALĂPTAREA?

În lumea modernă în care trăim, mamele sunt bombardate cu informaţii şi nu reuşesc să îşi mai asculte instinctele despre metoda ideală de a-şi creşte puii. Doresc să alăpteze, pentru că acest adevăr, cum că laptele matern este cel mai bun pentru sugar, nu a putut fi contrazis de nimeni. Dar de multe ori nu reuşesc. Nu ştiu când, cum, cât. Medicii se contrazic între ei, bunica, vecina şi prietena au fiecare câte o părere, pe internet nu scrie ca în cărţi. Proaspetele mămici, în loc să fie în culmea fericirii, ajung la lacrimi de disperare, neştiind pe cine să asculte. Te invit să schimbăm toate acestea. Am creat acest Masterclass Online pentru ca mame că tine din toată ţara, dar şi din diaspora să poată învăţa despre beneficiile alăptării pentru copil, mamă şi familie, despre producerea laptelui matern şi ataşarea corectă la sân pentru a creşte copii sănătoşi şi fericiţi.

Descoperă care sunt beneficiile laptelui matern pentru bebeluş şi de ce alăptarea nu este doar mâncare

Beneficiile alăptării

Toţi ştim că laptele matern este cel mai bun pentru bebeluşii noştri, în plus, acelaşi lucru ni-l spun şi cercetătorii: fiecare studiu epidemiologic sau care foloseşte metode de laborator complexe scoate la iveală noi proprietăţi benefice ale laptelui matern. Efectele nu sunt vizibile doar în timpul alăptării, ci influenţează în timp copilul, mama, familia şi societatea. Alfă mai multe despre beneficiile alăptării în prima parte a masterclassului.

Producerea laptelui matern

Alăptarea la cerere este modul cel mai bun de a asigura o cantitate de lapte suficientă pentru copil. Există totuşi situaţii când laptele devine insuficient, ce facem atunci când apar pusee de creştere, probleme de sănătate ale mamei, stresul, oboseala mamei, suplimentul de lapte praf, sau înlocuitoare de supt cum este suzeta. Cum ştim dacă suptul este corect sau incorect, răspunsuri la toate acestea va aşteaptă în partea a doua a masterclassului.

Ataşarea la sân

În ultimii ani ne-am îndepărtat mult de natural, de fiziologic, prin intervenţiile medicale asupra naşterii, prin lipsa interacţiunii cu alte mame care alăptează. Alăptarea fiinţelor umane a devenit astfel, din ceva ce orice mamifer este capabil să facă, o lecţie pe care femeile trebuie să o înveţe. Te învit să descoperi şi să înveţi tehnici de alăptare care funcţionează atât pentru tine, cât şi pentru bebeluş. Cu informare corectă, exerciţiu, timp şi răbdare, vei creşte un copil sănătos şi fericit.

0 Comentarii la "Despre alăptare cu dr. Ilinca Tranulis"

    Lasă un mesaj