• CONT
  • Niciun produs în coș.

PRIMUL CURS ONLINE PENTRU CUPLURI DIN ROMÂNIA

CU 30 DE LECȚII, STRUCTURATE ÎN 5 MODULE, CE ÎȚI OFERĂ EXERCIȚII PRACTICE, LECȚII VIDEO, INTERVIURI, TESTE ȘI JOCURI PENTRU AMBII PARTENERI

     Cinci Jurnale de lucru pentru tine și partenerul tău/partenera ta. Le poți descărca si printa oricând dorești

Acces pe viață la un grup online, facilitat de Domnica Petrovai și special creat doar pentru participanții la curs

Participare gratuită la o sesiune online de întrebări și răspunsuri cu Domnica, în primele săptămâni de învățare

Vei face parte dintr-o comunitate de sprijin informată și care are aceleași valori în ceea ce privește cuplul

ACUM AI OCAZIA SĂ ÎNVEȚI DIRECT DE LA UNUL DINTRE CEI MAI BUNI TERAPEUȚI DIN ROMÂNIA CUM POȚI CONSTRUI O RELAȚIE FERICITĂ ȘI DE DURATĂ. 

Unul dintre miturile care distruge multe cupluri este că iubirea vine de la sine, că a depune efort pentru relația de cuplu este o dovadă că nu iubești și că, dacă partenerul nu știe ce ai nevoie și nu îți „citește” dorințele și nevoile, dă dovadă de lipsă de iubire.

În realitate, lucrurile stau altfel…

PENTRU CINE ESTE POTRIVIT?

Pentru  cei  care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație, să se redescopere, să  regăsească  pasiunea și  fericirea  vieții  în  doi.

Pentru cei care vor să afle cum pot depăși obstacolele, conflictele și incompatibilitățile fără critică, răceală, tăcere sau agresivitate.

Pentru cei care vor să mențină o viață sexuală împlinită și după apariția copiilor și pentru femeile care vor să-și recâștige feminitatea.

Pentru  toți  cei  care  nu  cred  în  mitul  că  iubirea  vine  de  la  sine  și  vor  să  construiască  o  relație de  cuplu  fericită  și  durabilă.

CINE ESTE EXPERTUL?

Ce spun alții despre cursul PENTRU NOI DOI

Mi-a plăcut foarte mult cursul, mi se pare bine organizat, și am putut să îl parcurg în ritmul meu. M-a ajutat să mă cunosc mai bine atât pe mine, cât și pe partenerul meu, m-a ajutat să înțeleg problemele cu care ne confruntăm, am înțeles că sunt normale și așa a fost mai ușor să lucrez la schimbare. Deși nu am parcurs cursul împreună cu soțul, pot spune că tot s-au produs schimbări la nivelul relației noastre. Odată ce eu am schimbat pașii de dans obișnuiți, soțul a fost nevoit să facă și el schimbări, pentru a se potrivi noului ritm. Apreciez că am acces nelimitat la platformă și pot să mă întorc oricând la informație și mi se pare că aflu de fiecare dată lucruri noi, mai ales pe măsură ce se rezolva alte probleme. Mulțumesc! Mona

Faptul că poate fi făcut de la distanță, că avem materialele la dispoziție si le putem accesa când dorim, putem reveni oricând la ele. Pentru min, acest avantaj este și un dezavantaj, pentru ca mi-a încurajat amânarea. Pentru mine a fost o garanție de calitate faptul că este gândit și lucrat de Domnica Petrovai. Carina

Cursul a fost o mare inspirație și de un real ajutor, iar profesionalismul Domnicăi, de excepție. Mărturisesc că, atunci când m-am înscris, m-am întrebat, cu o doză de cinism, ce o să mai aflu despre cupluri. Nu m-am așteptat nicio clipă să primesc atât de multe informații și să descopăr un curs atât de complex. Toată stima si respectul pentru cum ați gândit acest curs! Deși este o chestiune ce ține de noi, cursanții, aș adăuga ceva: fiindcă a lipsit un deadline pentru teme, nu am reușit să finalizez cursul; dar, încă o dată, ăsta este minusul meu, nu neapărat un minus al cursului în sine. În rest, doar aprecieri și mulțumiri. Mihaela

CE CONŢINE CURSUL ONLINE?

MODULUL I

Știința iubirii reale și durabile

Un modul special despre tine, în care îți vei explora trecutul și vei putea să îți clarifici ce îți dorești de la relația ta în viitor. Te vei simți ca într-o conversație directă cu Domnica despre tine și despre voi. Domnica a gândit un Jurnalul de lucru cu întrebări și activități pentru cupluri, inspirate din practica ei de zi cu zi de la cabinet. Îl vei avea chiar la tine acasă, vei putea urmări când ai timp lecțiile video și vei putea printa acest jurnal, pentru a începe schimbările, când ești pregătită/pregătit.

MODULUL II

Arta construirii încrederii și siguranței în cuplu

Un modul practic, în care, alături de Domnica, poți rezolva problemele de încredere și siguranță, poți învăță ce înseamnă să faci lucrurile diferit pentru a avea o relație fericită și de durată, fără critică și reproșuri. Dacă în primul modul ai la dispoziție chestionare și activități, aici Domnica oferă exemple, povești reale și recomandările ei specifice.

MODULUL III

Recâștigarea bucuriei și a pasiunii în cuplu

„Una din trei femei și unul din șapte bărbați au probleme cu viața sexuală“, spune Domnica Petrovai. Dorință sexuală scăzută este o consecință; prin urmare, poți face o schimbare. Acest modul te va ajuta să anticipezi și să repari problemele sexuale. Un modul care oferă răspunsuri la numeroase întrebări, pe care nu le vei găsi în reviste sau pe bloguri.

MODULUL IV

Cuplul cu copii

Copilul, viitorul soț/soție și/sau părinte, învață ce înseamnă o relație de iubire din modul în care părinții răspund nevoilor lui emoționale, dar și din modul în care părinții relaționează între ei: cum își exprimă iubirea unul față de celălalt, cât de tandri și de afectuoși sunt, cât de mult se sprijină unul pe altul și se respectă. Un modul emoționant despre cum să reînveți să iubești, să construiești relații sănătoase de iubire, pentru tine, pentru bărbatul sau femeia de lângă tine și pentru copiii tăi.

modulul 5 pentru noi doi

MODULUL V

Femeia și bărbatul iubesc diferit

Femeile se plâng adesea că bărbații nu le înțeleg, nu sunt romantici, atenți și afectuoși. Bărbații, pe de altă parte, se simt neapreciați, nerespectați în relație, își doresc o viață sexuală mai bună și mai multă înțelegere, mai puține conflicte și nemulțumiri din partea partenerei. De aici, de altfel, apar multe interpretări: nevoia de autonomie a bărbatului este percepută ca egoism și insensibilitate, în timp ce nevoia de afecțiune a femeii e catalogată drept crize de nervi și dependență. Un modul despre realitățile diferențelor de gen care îți va schimba pentru totdeauna relația cu partenerul/partenera.

CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSUL?

Cursul este online și, odată achiziționat, rămâne al tău pentru totdeauna. Asta înseamnă că poți să revezi informațiile și peste un an sau peste trei. Asta înseamnă că poți să urmărești lecțiile video și poți participa la activități și discuții chiar de la tine de acasă, seara sau dimineața, după cum preferi și după cum ai timp. Nu este genul de curs în care expertul îți trimite zeci de materiale video pe e-mail și apoi ești lăsat singur. Categoric nu. Domnica și echipa ei vor fi alături de tine timp de 5 săptămâni, cât durează cursul, dar și după încheierea lui. Vei primi acces privat la curs și poți folosi un alias (pseudonim) în loc de nume, pentru a nu-ți dezvălui identitatea.

Program curs Domnica Petrovai

CÂT DUREAZA CURSUL?

Cursul va fi accesibil tuturor cuplurilor din România sau diaspora pentru că este online şi poate fi accesat cu uşurinţă. Ne-am gândit la toţi cei care ne-au scris, cei cu un program încărcat la serviciu şi acasă, cei cărora le-a fost greu greu să se înscrie la un curs pentru cupluri pentru că se organizau departe de casă sau nu erau în limba română, cei care nu sunt încă pregătiţi să meargă direct la un terapeut, dar vor să facă schimbări reale. Pentru toţi am creat acest curs unde îţi poţi crea un cont anonim de acces, unde primeşti sfaturi competenţe, un jurnal de lucru şi tot suportul de care ai nevoie.

Olimpia Mesa

Deși fac parte din echipa de creație a acestui curs, sunt fericită din alte motive. Mă bucur enorm că, alături de alte cupluri din România, pot spune deschis că „iubirea nu este perfectă, dar vrem să creștem relații și în relații!“ Cunosc fiecare minut din aceste lecții video, am răspuns la întrebări și am făcut și eu exercițiile propuse de Domnica și mi se pare incredibil cât de multe am învățat despre mine. În plus, relația mea a primit claritatea de care avea nevoie și eu am căpătat mai mult curaj de a explora. Când vei povesti cu prietenii, vei folosi și tu, garantat, expresiile „până la cursul cu Domnica…“ și „după cursul cu Domnica Petrovai“. Olimpia Mesa, fondator Book to Courses™ Online School

Domnica Petrovai

“O relație de cuplu înseamnă muncă. Nu vine de la sine și nu este măsura intensității iubirii. Este măsura timpului și atenției pe care le aloci relației. Cu alte cuvinte: vrei să ai o relație bună? Trebuie să depui efort. Sunt aici pentru cuplurile care își doresc o relație sănătoasă și armonioasă, pentru cei care vor să iubească și să se simtă iubiți, sau pentru cei care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație și să se redescopere, să regăsească pasiunea și fericirea vieții în doi.” Domnica Petrovai