• CONT
    • Niciun produs în coș
Disciplină pozitivă cu Miruna Jovin

UN CURS MULT AȘTEPTAT DE PĂRINȚII

DIN ROMÂNIA

CU 29 DE LECȚII, STRUCTURATE ÎN 5 MODULE, CE ÎȚI OFERĂ INFORMAȚII VALOROASE DESPRE DEZVOLTAREA COPILULUI, EXERCIȚII PRACTICE, DEMONSTRATII VIDEO, PAȘI CONCREȚI ȘI JOCURI UTILE ÎN CREȘTEREA COPIILOR

Cinci jurnale de lucru pentru părinți.

Le poți descărca și printa oricând dorești.

Acces pe viață la un grup online, facilitat de Miruna Jovin și special creat doar pentru participanții la curs.

Participare gratuită la sesiunile online de întrebări și răspunsuri cu Miruna, în primele săptămâni de învățare.

Vei face parte dintr-o comunitate care are aceleași valori în ceea ce privește creșterea și educarea copiilor.

ACUM AI OCAZIA SĂ AFLI ÎN SFÂRSIT NU DOAR CĂ PEDEPSELE ȘI RECOMPENSELE NU SUNT BUNE, CI ȘI CUM SĂ ACȚIONEZI CONCRET ÎN NUMEROASE SITUAȚII DIFICILE, PENTRU A CREȘTE UN COPIL FERICIT ȘI PREGĂTIT PENTRU SUCCES.

Cum procedezi când cel mic spune NU la orice? Ce faci atunci când face crize de plâns? Cum gestionezi primele săptămâni de mers la creșă sau grădiniță? Cum te descurci când apar temele pentru acasă sau cum să procedezi pentru a avea un adolescent responsabil și cooperant?

Vei afla cum să eviți luptele de putere cu copilul tău, ce îl face pe un copil să se simtă capabil, responsabil și un membru important al familiei. Pas cu pas, Miruna te va ghida cu jocuri, tehnici și sfaturi concrete care să te ajute începând din prima zi de curs.

PENTRU CINE ESTE POTRIVIT?

Pentru părinții care caută instrumente și metode de creștere a unui copil care să se simtă un individ capabil, puternic și un viitor adult independent.

Pentru cei care vor să aibă un copil care cooperează, dar nu cred în puterea pedepselor sau a recompenselor.

Pentru cei care s-au convins că nu este o soluție să fii permisiv și să lași copilul să facă tot ce vrea și care vor ca educația copilului să fie oarecum structurată.

Pentru părinții care vor să afle cum gândește un copil în funcție de vârsta biologică și ce va funcționa pe termen lung în relația cu el.

CINE ESTE EXPERTUL?

miruna jovin disciplina pozitiva

Miruna Jovin a obținut certificatul de trainer de Disciplină pozitivă pentru părinți și Disciplină pozitivă din partea Asociaţiei pentru Disciplină Pozitivă din Statele Unite ale Americii. A testat, tot ceea ce a învăţat ca trainer, împreună cu cei doi băieţi ai ei şi dã mai departe părinţilor doar acele lucruri despre care ştie cã funcţionează. În viaţa de dinainte de copii, Miruna a terminat Universitatea Bucureşti şi a fost educatoare.

CE CONȚINE CURSUL ONLINE?

Modulul 1. Ce este și ce nu este disciplina pozitivă

Lecția 1: Ce-ți dorești pentru copilul tău
Lecția 2: Când învață cu adevărat copiii să devină responsabili
Lecția 3: De ce pedepsele și recompensele nu funcționează
Lecția 4: Cât de rău este să educi copilul prin violență verbală, fizică, emoțională
Lecția 5: Ce este și ce nu este disciplina pozitivă

Modulul 2. Disciplină pozitivă pentru primii trei ani

Lecția 1: Ce simte și cum gândește un bebeluș
Lecția 2: Ce fel de emoții simte bebelușul și când
Lecția 3: Vreau un copil curajos și încrezător în sine
Lecția 4: Când și cum îl înveți pe copil să spună „te rog“ și „mulțumesc“
Lecția 5: Cum procedezi în situațiile când: nu vrea la grădiniță, minte, nu socializează cu alți copii sau nu împarte jucării
Lecția 6: Cum reacționezi când face crize de nervi

Modulul 3. Disciplină pozitivă pentru preșcolari

Lecția 1: Ce faci când cel mic nu cooperează
Lecția 2: Ce faci când copilul se poartă urât/vorbește urât
Lecția 3: Te iubesc și răspunsul rămâne „nu”
Lecția 4: “Copilul meu se răzbună. Eu ce fac?”
Lecția 5: Ce poți face pentru a avea un copil sociabil
Lecția 6: Cum îl înveți pe copil să vorbească despre emoțiile lui

Modulul 4. Disciplină pozitivă pentru adolescenți

Lecția 1: Cum știi că este deja adolescent
Lecția 2: Ce poți face dacă ai un copil adolescent lipsit de motivație
Lecția 3: Cum ai putea vorbi cu un copil adolescent despre pornografie
Lecția 4: Cum procedezi în situațiile când te evită sau este prea apropiat de gașca lui
Lecția 5: Ce faci dacă îți este teamă ca poate încerca droguri
Lecția 6: Cum rămâi părinte de adolescenți în era tehnologiei

Modulul 5. Disciplină pozitivă în clasă

Lecția 1: Ce poți face dacă ai copii agresivi în clasă
Lecția 2: Ce faci dacă nu crezi nici în pedepse, nici în recompense
Lecția 3: Ce faci pentru ca elevii să te asculte
Lecția 4: Cum gestionezi tentativele de bullying
Lecția 5: Cum comunici eficient cu părinții

CUM SE DESFASOARĂ CURSUL?

     Cursul se desfășoară online și, odată achiziționat, rămâne al tău pentru totdeauna. Asta înseamnă că poți să revezi informațiile și peste un an sau peste trei, că poți să urmărești lecțiile video și poți participa la activități și discuții chiar de la tine de acasă, seara sau dimineața, după cum preferi și după cum ai timp. Nu este genul de curs în care expertul îți trimite zeci de materiale video pe e-mail și apoi ești lăsat singur. Categoric nu. Miruna și echipa ei vor fi alături de tine timp de cinci săptămâni, cât durează cursul, dar și după încheierea lui. Vei primi acces privat la curs și poți folosi un alias (pseudonim) în loc de nume, pentru a nu-ți dezvălui identitatea.

CÂT DUREAZĂ CURSUL?

     Cursul va fi accesibil tuturor părinților din România sau diasporă, pentru că este online şi poate fi accesat cu uşurinţă. Ne-am gândit la toţi cei care ne-au scris, cei care au un program încărcat la serviciu şi acasă, cei cărora le-a fost greu să se înscrie la un curs serios de parenting până acum pentru că se organiza departe de casă, nu era în limba română sau nu avea un preț accesibil. Având toate aceste lucruri în vedere, am conceput acest curs unde îţi poţi crea un cont anonim de acces, pentru a primi sfaturi competente, un jurnal de lucru și tot suportul de care ai nevoie.

CE SPUN CEI CARE AU COLABORAT CU MIRUNA

”Pentru mine cel mai important a fost să înțeleg ce simte un copil când îi vorbești. Trăiam cu convingerea fermă că un copil nu face diferența atunci când vorbesc și atunci când ridic tonul. Nu credeam că se simte altfel și mai ales  nu credeam că o decizie poate fi influențată de modul în care se poartă cineva cu tine. Abia după ce am trecut prin câteva serii de exerciții și am simțit pe pielea mea ce simte un copil, am înțeles cât de mult contează să vorbești normal, fără să ridici tot timpul tonul. Cred că ăsta este cel mai important lucru cu care am rămas.” Gabriel Andreescu

”Pe mine părinții m-au legat la șireturi până la 12 ani. Știu că sună a glumă, dar nu este. Nici prin cap nu mi-a trecut să îmi las copiii să facă ceva în casă, Nu înțelegeam cum te poți simți puternic dacă speli vase sau pui rufe la spălat. Și am înțeles în timp ce făceam exercițiile. Și am încercat să aplic și eu acasă. Nu credeam că vor vrea să facă vreuna dintre sarcinile propuse. Dar au vrut. Și ce mi se pare uimitor este că le-a și plăcut.” Ilona Mezes

”Eu am crezut că este suficient să exclam din când în când ”uau ce deșteaptă ești” sau ”desenezi cel mai frumos”. Și mi-a căzut lumea în cap când fata mea a început să plângă și să îmi spună că nu este așa nici pe departe. Am venit apoi la curs și am adus în discuție chiar această problemă. Mi-am ales să exersez cu ea încurajarea și a ajuns să mi se pară mult mai frumos decât să o laud mecanic și monoton. Ca să pot aprecia munca ei trebuie să și înțeleg ce văd acolo deci trebuie să fiu atentă și conectată cu copilul.” Andra Ion

Cumpara curs ONLINE DISCIPLINA POZITIVA